Over ons

Drone Vlucht Planner is onderdeel van Holding the Drones. Al sinds 2019 zijn we bezig om een architectuur op te zetten om het vliegen in de onderste luchtlaag veilig uit te voeren. Onderdeel daarvan is de vluchtvoorbereiding. Deze applicatie.

Een andere applicatie is DroneModellen. Daarin zijn alle standaard drones te vinden met al hun specificaties. Ook zijn daar de veel gebruikte payloads voor standaard drones te vinden. De dronemodellen informatie wordt gebruikt in deze Drone Vlucht Planner om risico's te bepalen en toestemming voor een vlucht te geven.

DroneModellen wordt ook gebruikt in onze DroneSora tool. Voor het bepalen van het grond- en luchtrisico, het SAIL niveau en de te nemen OSO's is gedetailleerde drone informatie nodig. De DroneSora tool wordt aangeroepen in deze vluchtvoorbereidingsapplicatie.

Om inzicht te krijgen over de objecten in de lage luchtlaag in Nederland, is een beta versie van onze DroneRadar beschikbaar.

Onze verwachting is dat vanaf begin 2024 de vluchtvoorbereiding beschikbaar gesteld kan worden aan klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie.